imageMidden in het groene hart ligt de Nieuwkoopse plassen, 2000 ha groot, waarvan 1000 ha water. Natuurmonumenten beheren 1200 ha hiervan. Onze visgelegenheid ligt in het gebied dat door natuurmonumenten wordt beheerd, het geheel bestaat uit grotere en kleinere plassen, deze worden onderling verbonden door smalle doorvaarten. Een ideale stek voor de sportvisser die houd van de natuur, de rust en een uitstekende visstand.

De Nieuwkoopse plassen zijn bekend vanwege zijn grote karpers, maar zoals de kenners onder u weten is het géén water om maar 1 dag te komen karperen. Je moet hier van te voren op vaste stekken voeren, dan heb je een goede kans op succes.

In ons viswater mag alleen uit de boot gevist worden, wij zelf hebben 25 visboten beschikbaar waar men voldoende ruimte heeft om met 2 man gebruik van te maken.

De huur van de visboot bedraagt €17,00 per dag, de visvergunning die nodig is om hier te mogen vissen bedraagt €1,50 per vergunning; per persoon. Er is ook een mogelijkheid om een elektromotor voor de visboot bij te huren, de kosten zouden dan op €27,00 voor een visboot neer komen.

Gesloten seizoen: Vanwege het broedseizoen van vele vogelsoorten is is er op de Nieuwkoopse plassen een gesloten visseizoen van 16 maart tot en met 26 april.

Voor reserveringen bel: (+31) 0172 - 408216