imageFluisteren is onthaasten.
Wanneer u écht rustig wilt genieten van de Nieuwkoopse Plassen, dan huurt u een fluisterboot bij Groenendijk. De fluisterboten zoals wij die verhuren, zijn stabiele roeiboten geschikt voor maximaal 4 volwassenen, uitgerust met een elektromotor. Met een volle accu kan er ongeveer 5 á 6 uur mee worden gevaren. Varen met een fluisterboot betekent de natuur van dichtbij beleven, zonder lawaai en stank.

De Nieuwkoopse Plassen is een ideale bestemming voor een kano- of roeiboottocht en natuurlijk voor een tocht met de fluisterboot. In het plassengebied zijn 4 elektro-routes uitgezet. De routes kunnen afzonderlijk worden gevaren, maar zijn ook onderling te combineren.

Vanuit ons verhuurbedrijf kunt u aansluiten op de Noordroute die bekent staat als de mooiste elektro-route. U vaart door smalle rietsloten afgewisseld met petgaten en plassen. Deze route bestaat uit 2 uur vaarplezier. Onderweg passeert u een picknickeilandje waar bovendien gelegenheid is om te zwemmen.

Als u twee routes combineert dan neemt de route ongeveer 4 á 5 uur in beslag. Aan te raden is wel een goed gevulde picknickmand mee te nemen en deze op een van de vele mooie plekjes op de plas te gebruiken en te genieten van de weidse uitzichten en prachtige luchten. Een unieke tocht om nooit te vergeten.

De kostprijs van een fluisterboot betreft €12,50 voor het eerste uur (elk volgend uur is €12,50) tot maximaal €50,00 per dag. Reserveren in het weekeinde is alleen mogelijk voor het dag tarief.

Voor reserveringen bel: (+31) 0172 - 408216